Bolusbrood

Nee, zo heet het niet echt. Officieel heet het ‘Cinnamon & caramel pull-apart loaf’.

Wat?
Nou, het brood dat ik gisteren bakte.
Welk brood?
Dit:

IMG_6270.JPG

Dit is het recept:

IMG_6269.JPG

En dat komt uit dit boek:

IMG_6280.JPG van Yvette van Boven

Het is leuk om te maken en niet heel moeilijk. Natuurlijk was ik wel wat ongeduldig…

IMG_6266.JPG

Maar het is het wachten waard: het is heerlijk! En het smaakt dus naar bolussen.

O ja. Om er een stukje af te halen moet je vooral Niet snijden. Pull-apart hè? Dus gewoon een boterhammetje eraf pellen. Erg leuk! (En maar een klein beetje kleverig…)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s